احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

ممنوعیت پوشش اسلامی در مدارس فرانسه از اول سپتامبر

وزیر کشور فرانسه گفته است که از اول سپتامبر، دانش‌آموزان این کشور اجازه ندارند با پوشش اسلامی و عبا در کلاس‌ها حاضر شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «گابریل آتال» وزیر آموزش و پرورش فرانسه اعلام کرده است که از فردا (جمعه اول سپتامبر ۱۰ شهریور ماه)، دانش‌آموزان اجازه حضور در کلاس‌ها را با پوشش اسلامی که منظور همان عبا است، نخواهند داشت.

 

خبرگزاری اسپوتنیک در این خصوص گزارش کرد، تصمیم وزیر آموزش و پرورش فرانسه که در ماه ژوئیه (ماه گذشته میلادی) در این سمت منصوب شد، اقدامی است که انتقادات شدید چپ‌گرایان و جامعه مسلمانان فرانسه را به همراه داشته است.

 

آتال گفته است با دانش‌آموزانی که با پوشش اسلامی به مدارس بیایند، گفت‌وگو خواهد شد و به آن‌ها توضیح داده می‌شود که به چه دلیل اجازه ندارند با این نوع پوشش در کلاس‌ها و مدارس فرانسه حضور یابند.

 

وزیر آموزش و پرورش فرانسه روز یکشنبه تصمیم گرفت که پوشش عبای اسلامی در مدارس این کشور ممنوع شود و مدعی شد که عبا در تضاد با قوانین سکولار فرانسه است.

 

در حالی که تعداد مسلمانان در بسیاری از کشورهای اروپایی روندی فزاینده داشته، اسلام هراسی نیز در این کشورها طی سال های اخیر تشدید یافته است.

 

شبکه یورونیوز در این خصوص گزارش کرد که این خبر پس از چندین ماه بحث در خصوص پوشیدن عبا در مدارس فرانسه اعلام می‌شود و درست در شرایطی چنین محدودیتی اعمال می‌شود که استفاده از عبا به طرز چشمگیری در مدارس فرانسه رواج پیدا کرده است و حتی این تصمیم منجر به ایجاد یک شکاف سیاسی در این کشور شده است.

 

از طرف دیگر پیش از این نیز در سال ۲۰۱۰، تصمیم پاریس برای ممنوعیت پوشیدن برقع در انظار عمومی موجب برانگیخته شدن خشم پنج میلیون مسلمان این کشور اروپایی شد. /فارس

ارسال نظر